Botilbud

Se også Boligsosialt team

Tildeling av spesial- og omsorgsbolig  gjøres  av Tjenestekontoret.

Sist endret 03.03.2016

 

Søknadskjema

Her finner du søknadsskjema for kommunal bolig

 
32x32 - Klikk for stort bilde Søknadsskjema kommunal bolig (PDF, 248 kB)

 

Prisliste

Her finner du prisliste for vaktmestertjenester (PDF, 120 kB)

Sykepleier

Bjønnesåsen bo- og aktivitetssenter

Bjønnesåsen bo-og aktivitetssenter er Nøtterøy kommunes nye sykehjem. Se kart lenger ned i artikkelen for veibeskrivelse.

 

Smidsrød helsehus

Smidsrød helsehus er det også noen langtidsplasser, men flest korttid og rulleringsplasser, samt intermediær og lindrende avdeling. Se kart lenger ned i artikkelen for veibeskrivelse.

Nøtterøy kommune har 6 heldøgnsbemannede bofellesskap med fast bemanningsstab for mennesker med psykisk utviklingshemming eller langvarig behov for bistand. Personalet i bofellesskapene gir også boveiledning til personer som bor i egne boliger i kommunen.

Kunngjøringer toppbilde

Her vil vi fortløpende legge ut og publisere kunngjøringer i forbindelse med ledige leiligheter i Nøtterøy kommune.

Invandrertjenesten

 

Den 1. oktober opprettes Nøtterøy og Tjøme innvandrertjenesteInnvandrertjenesten overtar oppgaver som tidligere har ligget hos NAV i de to kommunene.

Adresse er Rødsgata 36, Tjøme

Husbanken

Boligsosialt team skal sørge for at du finner informasjon om, og hjelper deg å søke om leie av kommunal bolig / trygdebolig. Du kan få hjelp og veiledning i forhold til startlån, tilskudd, bostøtte og henvende deg om du har spørsmål vedrørende din kommunale eiendom.

Vi oppfordrer til å søke elektronisk. Elektroniske søknadsskjemaer finner du i menyen til høyre under "Søknadsskjema", på mobil finner du denne menyen nederst i artikkelen.

Telefontid: Mandag - fredag: kl 09:00 – 15:00

Ved spørsmål om startlån er det ønskelig at du ringer for å avtale tid for et møte. Ring via vårt sentralbord: Telefon: 33 40 20 00

Nøkler

Ledige leiligheter i:   
Hjemsengveien 13,  
Hjemsengveien 11 og  
Klokkerveien 8