Botilbud

Se også Boligsosialt team

Tildeling av spesial- og omsorgsbolig  gjøres  av Tjenestekontoret.

Sist endret 03.03.2016

 

Søknadskjema

Her finner du søknadsskjema for kommunal bolig

 
32x32 - Klikk for stort bilde Søknadsskjema kommunal bolig (PDF, 248 kB)

 

Prisliste

Her finner du prisliste for vaktmestertjenester (PDF, 120 kB)

Husbanken

Boligsosialt team skal sørge for at du finner informasjon om, og hjelper deg å søke om leie av kommunal bolig / trygdebolig. Du kan få hjelp og veiledning i forhold til startlån, tilskudd, bostøtte og henvende deg om du har spørsmål vedrørende din kommunale eiendom.

Vi oppfordrer til å søke elektronisk. Elektroniske søknadsskjemaer finner du i menyen til høyre under "Søknadsskjema", på mobil finner du denne menyen nederst i artikkelen.

Telefontid: Mandag - fredag: kl 09:00 – 15:00

Ved spørsmål om startlån er det ønskelig at du ringer for å avtale tid for et møte. Ring via vårt sentralbord: Telefon: 33 40 20 00

Invandrertjenesten

 

Den 1. oktober opprettes Nøtterøy og Tjøme innvandrertjenesteInnvandrertjenesten overtar oppgaver som tidligere har ligget hos NAV i de to kommunene.

Adresse er Rødsgata 36, Tjøme

Kunngjøringer toppbilde

Her vil vi fortløpende legge ut og publisere kunngjøringer i forbindelse med ledige leiligheter i Nøtterøy kommune.

Nøtterøy kommune har 6 heldøgnsbemannede bofellesskap med fast bemanningsstab for mennesker med psykisk utviklingshemming eller langvarig behov for bistand. Personalet i bofellesskapene gir også boveiledning til personer som bor i egne boliger i kommunen.

Sykepleier

Bjønnesåsen bo- og aktivitetssenter

Bjønnesåsen bo-og aktivitetssenter er Nøtterøy kommunes nye sykehjem. Se kart lenger ned i artikkelen for veibeskrivelse.

 

Smidsrød helsehus

Smidsrød helsehus er det også noen langtidsplasser, men flest korttid og rulleringsplasser, samt intermediær og lindrende avdeling. Se kart lenger ned i artikkelen for veibeskrivelse.