Lag og foreninger

Nærbilde av mange små steiner - Klikk for stort bilde

Lag og foreninger Hallbooking Registrer din forening Søk om tilskudd

Oversikt over lag og foreninger

Her får du oversikt over lag og foreninger som er knyttet til Nøtterøy. Se kontaktinformasjon til foreningene ved å  klikke på dem.
 

Til foreningene

Vi håper dere vil registrere foreningen på foreningsoversikten vår, fordi vi ønsker at innbyggerne på Nøtterøy skal se alt det foreningsarbeidet som finnes på Nøtterøy! Da kan innbyggerne ta kontakt om de har spørsmål eller ønsker å bli medlem.

Nøtterøy kommune bruker oversikten til å nå foreningene med informasjon om tilskuddsmidler, arrangementer og andre forhold som er aktuelt. Vi håper dere vil hjelpe oss med å holde kontaktinformasjonen deres oppdatert. I foreningsoversikten kan dere selv registrere dere og administrere informasjonen ved å få tilsendt  brukernavn og passord. Informasjonen oppdateres fortløpende. Ta kontakt med idrettsrådgiver.

Takk for den jobben dere gjør, og for at dere hjelper oss å gjøre dere selv synlige.
 

 

Sjekk tildelt halltid for kommende sesong i haller, gymsaler og andre skolelokaler her:

Gå inn på oversikten over lag og foreninger , og bla deg frem til din forening. Litt ned på siden finner du "bookinger” og teksten: vil du se aktuelle bookinger for foreningen, klikk her. Vær oppmerksom på hvilken periode du får opp bookinger for, og skriv eventuelt inn ønsket tidsperiode nederst på siden.
 

Vil foreningen deres stå registrert i vår årlige brosjyre?

Et av våre mål er å synliggjøre dere foreninger, og det arbeidet dere tilbyr til barn, unge og voksne i alle aldre. I den forbindelse har vi nå startet opp med å trykke en brosjyre som gir en viss oversikt over tilbud innenfor kultur, idrett og fritid. Her står dere for svært mye av tilbudet, og vi håper og ønsker at alle våre foreninger ønsker å synliggjøre seg i denne oversikten. Send inn navn på forening, aktivitet, aldersgruppe, nettside, telefon og e-postadresse til oss innen 1. juni hvert år for å få denne informasjonen på trykk i neste års brosjyre til idrettsrådgiver.
 

Hallbooking

Dersom dere ønsker å booke tid i våre haller kan dere gjøre det via deres egen foreningsside (under bookinger) eller på hallbooking. For nye/eksterne kunder; send en bookingforespørsel på samme side.