Fritid

Publisert av Jan Wiggo Wiger. Sist endret 31.10.2016
Illustrasjonbilde

Nøtterøy Kommune tilbyr en rekke lavterskeltilbud for barn, unge og familier. Vi ønsker å legge tilrette for at alle innbyggere skal ha mulighet til en aktiv og sosial fritid. Som et ledd  i dette arbeidet tilbyr vi blant annet Aktivitetskalenderen og Aktiv Tønsberg & Nøtterøy, som inneholder gratisaktiviteter for barn, unge og familier.

 

Aktivitetskalender HUSET UKM Skjærgården kulturskole Aktiv Tønsberg & Nøtterøy

Frivillig arbeid

Aktivitetskalenderen inneholder gratis fritidstilbud til barn, unge og familier bosatt i Nøtterøy Kommune.

 Aktivitetskalenderen

Luftfoto av Østre Bolærne

På vestsiden av Oslofjorden i nordre del av Færder nasjonalpark ligger Bolærne øyene og Fulehuk fyr.

frivillighet.jpg

Kunne du tenkte deg å bruke noe av fritiden din på frivillig arbeid?

logo_huset_web.jpg

HUSET er hovedbase for alle gratis fritidstilbud fra Nøtterøy kommune. Vi har aktiviteter for barn og unge mellom 9 og 18 år, i tett samarbeid med Aktivitetskalenderen.

HUSET ligger i Kirkeveien 213 på Borgheim, men vi har også mange aktiviteter ute i naturen eller på andre steder i nærområdet.

Utlånsordningen - Nøtterøy kommune

Har du ski, skøyter, akebrett, skisko, staver eller annet vintersportsutstyr som er i god stand, men ikke har en arving? Da vil vi veldig gjerne ha det. 

Nøtterøy kommune jobber nå med å reetablere "Låneloftet". Vi bygger opp en utlånsordning av utstyr som skal komme alle skoleelever, barnehagebarn og innbyggere generelt tilgode!

Hjelp oss å bidra til et grønnere Nøtterøy!

Barn
Hvordan står det til med helsen til innbyggerne? Hvordan er det å bo og leve i kommunen? "Sammen er vi Færder" gir en oversikt over helse- og befolkningstilstanden i kommende Færder kommune.