Oversikt over mandatene i Færder kommunestyre

Opptellingen av stemmene fra det ekstraordinære kommunestyrevalget til Færder er ferdig.

De 47 plassene i kommunestyret for Færder fordeles slik:Nøtterøy kommune - klubba som blir brukt i kommunestyret. foto - Klikk for stort bilde

Høyre 16, Ap 12, Frp 6, Felleslista SV/Rødt 4, Venstre 3, Sp 2, KrF 2 og MDG 2.

Slik er mandatene fordelt

Høyre:

Roar Jonstang, Marion Berg Kolpus, Karoline Aarvold, Tom Mello, Bjørnar Godt Daae, Gunstein Sundene, Erik Holmelin, Mathias Willassen Hanssen, Pål Ese, Jan Helge Fosse, Christian Rygh, Trond Håvard Malvåg, Morten Hobæk, Linda Norman Lorentzen, Maria Elisabeth Studsrød og Eveline S. B. Nyrerød Sandberg.

Arbeiderpartiet:

Jon Sanness Andersen, Bente Kleppe Bjerke, Siri Foyn, Jorunn Anne Midthun, Espen Irving Riiser, Runar Andre Larsen, Ellen Synnøve Morgenstjerne, Kjetil Edvardsen, Cathrine Palm Spange, Bako Ayoub Ibrahim, Jørn Fuglår og Anne Marie Indseth.

Fremskrittspartiet:

Bjørn Kåre Sevik, Unni Hanson, Arild Einang, Renate Higum, Egil Koch og Anders Mathisen.

Felleslista Rødt/SV:

Jørn Magdahl, Fay Kristin Tegnander Stenvoll, Tone Evy Kalheim og Emma Kjellstadli.

Venstre:

Arne Magnus Berge, Per Espen Fjeld og Tone Skalpe Bjørnli.

Miljøpartiet De Grønne:

Randi Hagen Fjellberg og Anne Katrine Hauge

Senterpartiet:

Richard Fossum og Hilde Hauge.

Kristelig Folkeparti:

Muctarr Koroma og Martin Handeland.